- Intrebarea ei il facu sa se simta mai bine. Se simtea in siguranta,alaturi de un prieten. Oricum,nici daca i-ar fi pus bagheta in gat,tot n-ar fi crezut ca era dusmanul lui,ca ar fi trebui sa o ucida. Uneori insa,i se parea atat de greu de inteles si in acelasi timp,atat de perfecta. Desi stia ca Viperina lui,ca femeia cu sange-pur care il astepta la Hogwarts nu l-ar fi iertat niciodata daca ar fi tradat-o,nu putea sa nu se gandeasca la India ca la o mare iubire. '' Sunt asa de cateva luni. De cand i-am gasit impreuna. La inceput am crezut ca e doar din cauza stresului, a fricii. Dar acum,dupa ce cativa doctori Incuiati m-au consultat...'' Se considera un ciudat,un anormal. Nu era constient de faptul ca prin aceste ganduri se ranea si mai mult. Cel mai rau ii parea ca incepea sa cada in catatonie, sa fie neputincios si slab. Avea de gand sa isi ia viata daca lucrurile s-ar fi agravat. '' Nu ma lasa singur. Esti singurul lucru pe care il mai am.'' Caci ea , acea femeie doar il folosea.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|