Thread Closed 
Keep calm and change everything
25 Dec 2011, 14:29 (This post was last modified: 25 Dec 2011, 14:30 by Desiree Rose Goth.)
  • Rasufla zgomotos. Toate cuvintele tinerei veneau repede, invalmasite in emotie. Stranse usor bucata mototolita de hartie printre degete, realizand ca Georgya intr-adevar avusese un motiv destul de bun ca sa-i evite pe ceilalti studenti. Ce ar fi facut Cercetasa in locul ei, daca s-ar fi aflat intr-o asemenea situatie? Nu era tocmai sigura. Poate ca ar fi cedat. Poate ca s-ar fi ascuns intr-un ungher al Castelului. Dar, cel mai probabil, si-ar fi dat drumul furiei care ar fi impresurat-o. Si-ar fi dorit razbunare.
    Isi ridica privirea catre tanara si ii dadu inapoi scrisoarea. Se intreba ce emotii simtise Georgya in clipa in care citise pentru intaia oara scrisoarea.
    - Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, rosti ea, incet.
    Nu ar fi trebuit sa rosteasca cuvintele astea, ca si cand ea ar fi fost vinovata de ce s-a intamplat. Insa alte cuvinte nu ii trecusera prin minte si nu avea cum sa schimbe ceea ce tocmai rostise.
    - Cred ca este greu pentru tine, adauga Cercetasa.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Keep calm and change everything - by Desiree Rose Goth - 25 Dec 2011, 14:29