|
|
Keep calm and change everything
|
25 Dec 2011, 14:29
(This post was last modified: 25 Dec 2011, 14:30 by Desiree Rose Goth.)
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Rasufla zgomotos. Toate cuvintele tinerei veneau repede, invalmasite in emotie. Stranse usor bucata mototolita de hartie printre degete, realizand ca Georgya intr-adevar avusese un motiv destul de bun ca sa-i evite pe ceilalti studenti. Ce ar fi facut Cercetasa in locul ei, daca s-ar fi aflat intr-o asemenea situatie? Nu era tocmai sigura. Poate ca ar fi cedat. Poate ca s-ar fi ascuns intr-un ungher al Castelului. Dar, cel mai probabil, si-ar fi dat drumul furiei care ar fi impresurat-o. Si-ar fi dorit razbunare.
Isi ridica privirea catre tanara si ii dadu inapoi scrisoarea. Se intreba ce emotii simtise Georgya in clipa in care citise pentru intaia oara scrisoarea.
- Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, rosti ea, incet.
Nu ar fi trebuit sa rosteasca cuvintele astea, ca si cand ea ar fi fost vinovata de ce s-a intamplat. Insa alte cuvinte nu ii trecusera prin minte si nu avea cum sa schimbe ceea ce tocmai rostise.
- Cred ca este greu pentru tine, adauga Cercetasa.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|