|
|
25 Dec 2011, 18:58
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Subiectele erau relativ usoare,cel putin din punctul lui de vedere. Tocmai de aceea lua o foaie de hartie si
un stilou,incepand sa scrie. Reusi sa ii termine jumatate din eseuri,magia defensiva si potiunile de dragoste fiind specialitatile lui. In copilarie nu se obosise cu alt fel de potiuni,in orice caz. '' Trei sute de paragrafe in jumatate de ora,pare-se. M-am intrecut pe mine insumi.''
Rase scurt,privind apoi pisica ce se asezase pe genunchii sai. Incepu sa o mangaie,desi pisicile erau oarecum simboluri ale Cercetasilor,prin faptul ca erau din specia felinelor,aceeasi ca si a leii,care reprezentau defapt in mod direct casa Cercetasilor. Cu toate astea,nu putea sa renunte la pasiunea pentru animale,continuand sa scrie si ultimele cuvinte,tinand o mana pe spatele pisicii. '' Cred ca este gata...Nu trebuie decat sa inveti tot ce ti-am scris,pentru a nu se prinde careva ca nu ti-ai facut singura tema. Si nu uita,sunt aici in fiecare luni si vineri,intre 10 si 18. Daca mai ai nevoie de ceva.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|