|
26 Dec 2011, 15:07
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
Ii placu raspunsul baiatului si pentru cateva secunde avusese impresia ca ar fi putut discuta orice cu el, dar acesta ii narui acea senzatie dupa o scurta perioada de timp cand schimba subiectul.
'Nu sunt inca sigura. Mi-ar placea sa fiu vindecator. Am ales aceasta meserie pentru ca, stii, eu ma trag dintr-o familie de incuiati. Nu cred ca mi-ar fi usor sa primesc un post la Minister sau la Hogwarts. Voi, vrajitorii puri, nu aveti prea multa simpatie fata de noi' spuse fata melancolica.
Nu era ca si cum ar fi vrut sa lucreze in acele instutii. Nu-i placea la Hogwarts, iar Ministerul i se parea un loc prea anost pentru a lucra acolo, dar ura momentele in care toate optiunile sale era limitate. Ar fi vrut sa fie capabila sa-si aleaga orice post din lume, dar din pacate destinul avea alta parere.
'Tu ce vrei sa faci? Sau, mai bine zis, ce faci acum?' intreba aducandu-si aminte ca fostul viperin marturisise ca renuntase la scoala in anul V. 'Ma rog, in afara e proiectul tau cu ramasitele oamenilor trecuti in nefiinta'
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|