Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte
|
29 Dec 2011, 13:12
|||
|
|||
Fulgii de zapada cadeau in continuare , iar unii se agatau de parul eu rosu astfel , parea a purta diamante pe cap .
Baiatul facea parte din casa Viperinilor . Asta nu o intimida cu nimic pe Agnes ; ba chiar o incanta . Mereu se intreba de ce exista bisericutele acelea dintre cercetasi si astropufi ori ochi-de-soim si viperini . De ce exista sentimentul acela de rivalitate , invidie si dispret ? Fulgii nu incetau sa cada din bolta cereasca , astfel ingreunandu-le mersul . Acum zapada le ajungea la genunchi ; Agnes era uda leoarca pe picioare si dardaia de frig . Odata ajunsi in fata ceainariei , viperinul o lasa pe roscata sa intre prima , de asemenea , scotandusi in evidenta bunele maniere .Multumesc ,ii spuse fata viperinului zambindu-i de altfel. Fata de alti viperini el este simpatic si amabil pe langa. gandi fata schitand un zambet in coltul gurii . Gasisera o masa libera chiar langa fereastra . Agnes inainta spre ea , se dezbraca de haina uda si o lasa pe spatarul scaunului pentru a se usca . Desigur , ar fi putut folosi o vraja de uscare pentru asta dar daca tot se aflau acolo , isi lasa haina de-o parte si bagheta in buzunarul interior . Acum purta un pulover gri nici cu gat nici foarte decoltat , putin larg . Parul roscat ii atarna acum pe umeri , iar ea isi impreuna degetele si le tinu astfel incat sa-si sprijine barba pe ele . Edgar Allan Poe? intreba soimita incet. Cred ca am mai auzit undeva de el ,dar...nu sunt sigura . Esti cumva ruda cu el ?intreba fata privindu-l dulce . Trasturile viperinului se indulcira cand cestile de ceai fura aduse la masa celor doi . ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 28 Dec 2011, 16:32
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 28 Dec 2011, 20:21
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 28 Dec 2011, 22:40
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 29 Dec 2011, 12:25
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011, 13:12
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 29 Dec 2011, 19:14
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011, 20:28
|