Just...forget me .
|
31 Dec 2011, 00:45
|||
|
|||
Ochii ei devenisera mari cat doi bulgari de zapada , de preferat , capul oamenilor de zapada , si apoi , fara sa isi dea seama , pierduse controlul vrajii si .. buf! la pamant cu un zgomot sec . Daduse cu capul tare de pamantul tare , ducandu-si o mana la fac , frecase usor , si se ridicase in picioare , privind-o urat pe Odette . Yoy , urasc sa mi se intample asta ! Injurase de cateva ori , nervoasa pe sine , pentru prostia ei si mormaise ceva , intr-o limba necunoscuta , nici macar de ea . Se clatinase usor pe picioare , rezemandu-se imediat de un om , care se afla prin spatele ei , facand cine stie ce .
"Pff , daca e numai aici , atunci putem sa aflam cine a facut asta si cum o putem opri . Faza e ca .. unde ? Asa ne putem plimba peste tot si sa cautam indicii care ne duc , ei bine .. undeva . Si nu vom stii daca e bine sau nu . Deci , nu e bine nici asa . Trebuie sa facem altfel . Si eu una ma iau dupa logica . " Desi stia ca nu avea niciun inteles ceea ce spusese intr-un timp atat de scurt , dintr-o singura rasuflare , rotitele creierului ei , sau ce or mai fi , mergeau la viteza maxima , toate gandurile fetei fiind inlocuite de altele si de altele ,pana dispareau cu totul . "Sau...nu ! E prea usor . Numai in lumea noastra , a vrajitorilor , se intampla asta si .. Stiu si cum ! Nu e normal ? Ca sa opresti timpul e nevoie de o ustensila a timpului , adica de o clepsidra . Daca cineva , din greseala , a facut un experiment ce nu a iesit cum trebuie si astfel s-a oprit timpul numai la noi ? Dar stai , cum de se intampla faptul ca noi doua suntem intregi si ne putem misca . Acum chiar ca avem o problema . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Don't forget who we are | Rosalie Vivienne Alden | 2 | 1,232 |
22 Oct 2011, 14:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |