Thread Closed 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Every tear, a waterfall.
01 Jan 2012, 23:13
Odette incerca sa se opreasca din ras pentru a le povesti si lor ce se intamplase insa cand ii intalni privirea lui Fred incepu sa rada si mai tare sprijinindu-se de el pentru a nu cadea.
-Le-am aratat ceva foarte interesant, spuse Oddy si incepu sa rada iar.
-Nici nu vreau sa stiu hai sa plecam pana nu fac pe ei, spuse Blake si se intoarse sa plece.
Fred si Tamara il urmara. Odette statu putin pe loc strambandu-se la copii facandu-i iar sa tipe. Cand se potolira le zambi si le facu cu mana.
-Staaaai, Blake nu vrei sa vezi? intreba Odette facand niste ochi de catelus.
Fred se pocni peste frunte si isi lasa apoi palma sa ii alunece peste fata. Blake refuza iar. Odette incepu sa se tina numai dupa el si sa sara pe langa el fara sa se opreasca din implorat.
-Te roooooooog, spuse puandu-i o mana in jurul gatului.
Devoratorul isi dadu ochii peste cap, facand-o sa ii sara in carca.
-Hai Blakeieee, spuse pe un ton de copil.
-Am zis nu! spuse enervat.
-Bine, zise Oddy si se dadu jos de pe el.
Grabi pasul apoi incepu sa alerge pentru a ajunge in fata lor. Cand ajunsese la cinci metri inaintea celor trei incepu sa rada spunandu-le ca tot vor vedea.
-Ai baut? intreba Fred gata sa o ia pe sus si sa o lege de un copac.
Odette ridica un deget si il misca in semn de nu parand serios ofensata. Se invarti pe loc si isi lua forma de animag. Un vultur negru aparu in locul ei si zbura tinta spre Blake. Devoratorul incepu sa tipe. Lui Blake ii era frica de pasari de cand Odette ii omorase bufnita. Ii dadu un ocol si Tamarei apoi se aseza pe umarul lui Fred. Abia incapea, era mult prea mare si grea pentru a sta pe umarul baiatului. Il trase de par cu ciocul apoi zbura pe pamant. Scoase un mic carait tipic vulturilor apoi incepu sa mearga la pas cu ei. Nu vroia sa il sperie pe Blake atat de tare incat sa faca pe el asa ca ramase la sol.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Every tear, a waterfall. - by Odette B. Malfoy - 01 Jan 2012, 23:13