Letters everywhere
03 Jan 2012, 00:05
Deci..nu stia nimic fata, nu mai avea rost sa o chinuie fara vre-un folos, daca nu stia, nu ii spunea..totusi avea cateva dubii privind domeniul in care era incadrata, cercetassi, mereu prudenti..bine..se pare ca nu o ametise destul de bine si trebuia sa-i spuna mai clar ce voia el sa auda. Poate l-ar fi considerat nebun daca insista sa aiba o impresie ca ea stie ceva, poate ca ar fi fost mult mai bine daca i-ar fi raspuns cu ceva mai multa incredere in sine. Ridica o spranceana fixand-o dur cu privirea si apropiindu-se de ea cu pasi taraganati. Isi trecu rapid mana prin parul fetei si o prinse usor, destul de bine de radacina acestuia insa nu in asa fel incat sa o doara, o apropie cu forta de el strecurandu-si o mana dupa talia ei ajungand astfel cu gura la urechea ei. Zambi destul de zgomotos pentru a intelege fata ce voia el mai exact si ca nu era chiar intruchiparea binelui.
"Uite ce e..Tora."Ii mentionase numele doar pentru a o mai linisti un pic, el nu-i voia raul, chiar deloc, insa nici prea bland nu va fi. "Tu crezi ca nu ma poti ajuta cu nimic in timp ce eu cred vice versa..poti sa-mi oferi informatii doar daca deschizi gurita si mi le spui." Ii dadu drumul parului luandu-i incheieturile intr-o mana si cu cealalta cauta bagheta pentru a incuia usa. Cauta de ceva timp o persoana care sa-l puna la curent cu ceea ce se intampla in scoala, iar Tora era perfecta. Ei bine..nu avea de gand sa o impuna..doar sa o sperie un pic ca mai apoi ea sa actioneze ca un pion de sah. Iar daca e atat de curajoasa incat sa protesteze cu inversunare atunci o va lasa in pace..cu un mic cadou...surase rautacios prinzandu-i barbia si uitandu-se in ochii ei.. "Ei bine...astept, si repede...ca nu am toata ziua da dispozitie."

[Image: 9NpsP5p.gif]  [Image: Wqb5ph6.gif]
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Letters everywhere - by Tora Chang - 27 Oct 2011, 21:35
RE: Letters everywhere - by Tora Chang - 28 Oct 2011, 21:40
RE: Letters everywhere - by Tora Chang - 07 Nov 2011, 10:20
RE: Letters everywhere - by Tora Chang - 20 Nov 2011, 00:17
RE: Letters everywhere - by Tora Chang - 21 Nov 2011, 18:42
RE: Letters everywhere - by Tora Chang - 02 Dec 2011, 22:14
RE: Letters everywhere - by Tora Chang - 30 Dec 2011, 20:01
RE: Letters everywhere - by Lucas Sasha Neitzke - 03 Jan 2012, 00:05
RE: Letters everywhere - by Tora Chang - 11 Jan 2012, 19:55