Thread Closed 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Every tear, a waterfall.
04 Jan 2012, 19:41
Cand il auzi iar strigand-o incepu sa rada. Nu mai era deloc suparata pe el dar i se parea dragut cum incerca sa o faca sa il ierte. Il auzi murmurand ceva impreuna cu Blake apoi simti cum o lovi ceva in cap. Era un buchet de flori. Odette vru sa il arunce inapoi la Fred dar Blake recunoscu ca el il aruncase pentru ca lui Fred ii era teama sa i-l dea. Viperina isi dadu ochii peste cap si incinera buchetul facandu-l pe Fred sa ii spuna un "Ti-am zi eu!" lui Blake.
-Ar trebui sa veniti la mine la un ceai, spuse Sylvia zambind.
Odette se uita la Tamara aprobara amandoua iar acum baietii erau obligati sa vina. Fred probabil nu avea nimic in potriva insa Blake sigur o injura in gand. Viperina se impiedica de propriile picioare dar din fericire nu cazu. Avea un siret descheiat. Le spuse ca ii prinde imediat din urma. Cand se apleca simti cum cineva o impinge facand-o sa cada in genunchi apoi cum se aseaza pe spatele ei.
-Da-te de pe mine, spuse nervoasa.
-Nu pana nu imi accepti scuzele zise Fred ridicand din umeri.
Odette se dadu intr-o parte facandu-l sa cada langa ea.
-Ti le-am acceptat de mult dar erai mult prea dragut straduindu-te, spuse viperina apoi isi incheie siretul si fugi spre ceilalti intreband-o pe Sylvia cat mai aveau pana la ea acasa.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Every tear, a waterfall. - by Odette B. Malfoy - 04 Jan 2012, 19:41