Thread Closed 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Every tear, a waterfall.
05 Jan 2012, 21:37
Odette ridica o spranceana la Tamara. Nu era nevoie sa o faca ticaloasa si nici nu era vorba de crima. Ofta incercand sa clarifice putin lucrurile.
-Nu am zis ca o omoram am zis ca mi se pare ciudata si nu imi place casa ei pentru ca e sinistra. Nu e un motiv pentru care omori un om, spuse Odette incepand sa se gandeasca serios la ce era in capetele lor.
Puteau foarte bine sa ii lase un bilet in care ii multumeau pentru tot dar intervenise ceva atat de urgent incat fura nevoiti sa plece cat mai repede de acolo, sau puteau foarte bine sa doarma si sa ia micul dejun inainte de plecare.
-In plus, Sylvia nu ne poate omora pentru ca i-am salvat viata, sunteti vrajitori sau ce?! intreba revoltata.
Cand venea vorba despre cunostine in ale Magiei avea senzatia ca erau doar niste Incuiati. Il auzi si pe Fred murmurand ceva despre legatura speciala care se forma uneori intre vrajitori dar o spuse prea incet pentru ca Tamara si Blake sa auda. Le aminti si despre faptul ca atunci cand un vrajitor salva viata altui vrajitor se crea o legatura speciala intre ei care il impiedica oarecum pe cel salvat sa ii faca rau celui care il salvase apoi ii intrebara ce hotarasera.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Every tear, a waterfall. - by Odette B. Malfoy - 05 Jan 2012, 21:37