Keep calm and change everything
|
14 Jan 2012, 15:40
|||
|
|||
- Cat ma bucur ca esti bine!... si ca ai gasit acul acela .... spuse Geogya saturata de ace.
Fata observa ca in timp ce intregea colierul, Desiree o privea destul de ciudat. Fata nu prea intelegea de ce, dar apoi uitandu'se la mana sa isi dadu seama... unul dintre acele care o atacasera era infipt in mana sa, cat de ciudat era ca fata nu simtise nimic! Il scoase in graba. Picaturi de sange picurau pe covorul albastru al camerei, 'firul de metal' fusese infipt destul de bine, dar nu mai conta. - Du'ne la Castel, te rugam! spusera colierului. Vartejul aparu din nou si le 'inghiti'. Dintr'odata se vazura in plina ceata. Cu siguranta nu era Hogwarts'ul. Cercetasele nu vedeau nimic, ceata era deosebit de groasa, asa de groasa incat parea si sub picioare aveau tot ceata, nu pamant. Puteau fi ori unde.... Unde erau oare? Georgya observa ca ceasul, era acum in mana lui Des. Cum ajunsese acolo? ... Fetei ii trecu prin minte o explicatie, dar aceea era de departe nebuneasca. Alese totusi sa i'o impartaseasca lui Desiree. - Dess, cred ca vrea sa fim chit! Cum eu am schimbat ceva si tu ai fost langa mine, cred ca ar trebui si tu se shimbi ceva si eu sa fiu langa tine... Colierul asta nu vrea sa ramana dator. Cred ca pentru el faptul ca ai intrat aici si ai plecat fara sa faci ceva care sa schimbe si viata ta inseamna sa ramana dator... Ce ciudat! Deci ce, unde si cand ti'ai dori sa schimbi ceva? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|