Lectia XII
|
18 Jan 2012, 20:44
|||
|
|||
"Uneori se intampla ca Previziunile sa fie gresite, insa daca esti un bun Clarvazator ele pot aparea oricand. Nu conteaza cat esti de constient cand o faci. Poti chiar sa dormi si sa ai o previziune in somn. Se intampla totusi, desi rar, ca atunci sa nu o mai tii minte si dupa cum spui si tu .. probabil a fost neimportanta. O intrebare foarte buna. 10 puncte Viperinilor. " , rostise Rosalie surazand multumita de activitatea lui Salathiel.
Pana sa ii raspunda Viperinei il salutase pe Oliver. Zambise bucurandu-se ca s-a reintors si el la Hogwarts intr-un mare final. Isi indreptase apoi atentia catre noua eleva si raspunse : "Da, e adevarat ca si visele pot preveni viitorul. Da, cred. Din mosi-stramosi a ramas acea .. hm, o putem numi arta. Vorbesc din propria experienta. Si mie mi s-a intamplat sa imi prevad viitorul prin vis. 10 puncte si tie. Intrebare foarte interesanta. Ma bucur ca ai adus vorba si de asta." Facuse o scurta pauza si se uitase la ceasul de pe perete. Oftase usor suparata, dar elevii fusesera destul de activi si multumise pentru raspunsurile lor. Le facuse semn ca se pot indeparta de sala de cursuri. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|