|
The old man's book
|
|
24 Jan 2012, 10:45
(This post was last modified: 24 Jan 2012, 10:45 by Salathiel Donnerkrieg.)
|||
|
|||
|
Sal nu ii impartasea curiozitatea vrajitoarei, poate pentru ca nu era curios in general dar si pentru ca nu era dornic sa afle cine stie ce secrete despre bagheta. Faptul ca reusea sa faca vrajile mult mai bine cu ea era indeajuns de suparator, fiind un adept al magiei fara bagheta, asa ca nu avea niciun chef sa afle cate lucruri mai putea face sau ce istorie speciala avea Ariadna.
"Tot ceea ce va poate ajuta se gaseste in cartea aceea" se auzi in incapere vocea linistita a batranului. "Trebuie sa marturisesc ca nici eu nu am citit tot ce scrie acolo. Am considerat totul doar o legenda. Niciunul din breasla noastra nu a reusit sau nici nu a visat vreodata sa faca o copie a Baghetei de Soc. Si cand ma gandesc ca Gregorovitch a fost atat de aproape..." Sal zambi auzindu-l, pentru ca in oarecare masura il intelegea prea bine. Acum, la batranete, nu avea cum sa-si mai propuna un scop atat de greu de atins, dar daca ar fi aflat-o pe Ariadna mai devreme cu siguranta Ollivander ar fi incercat acelasi lucru ca si creatorul ei. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|