we're like sleepwalkers
26 Jan 2012, 15:53
  • Isabella dadu usor din cap, putin uimita, dar continuand sa pastreze un zambet in coltul gurii. "Deci nu voi avea nicio problema." isi spuse Viperina usurata. Carsten - acum ca ii stia si numele - nu parea sa fie un tip rau.
    "- Si mie imi pare bine sa te cunosc, Carsten." raspunse dupa ce el ii lasa mana sa cada pe langa corp.

Rase din nou, uitandu-se in jur. Mesele erau lipite una langa alta in celelalt capat al Salii, scaunele erau puse si ele intr-un colt, la nimereala, si totul parea sa fie anapoda. De ceva timp tot lucra aici si pana maine trebuia sa termine - era sigura ca Directorul i-ar mai fi dat timp, din moment ce erau prieteni de atata vreme, dar ar fi preferat totusi sa isi indeplineasca sarcina cat mai repede.

Se intoarse catre Carsten si isi trecu degetele prin parul brunet, inchizand strans ochii albastri.
    "- Pai ma simt datoare cu o explicatie." rosti ea oftand. Isi dadu putin ochii peste cap, razand. "Raiz. Adica Directorul, m-a rugat sa il ajut cu ceva si pentru asta trebuie sa.. redecorez, renovez sau oricum vrei tu sa-i spui, aceasta Sala." merse cativa pasi pana la cel mai apropiat scaun si se aseza, lasandu-si capul in maini in timp ce coatele se sprijineau pe genunchi. "M-am straduit si speram sa nu ma auda nimeni, dar.. Mereu am fost mai neindemanatica."

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
we're like sleepwalkers - by Kurt F. Malfoy - 26 Jan 2012, 11:41
RE: we're like sleepwalkers - by Isabella River - 26 Jan 2012, 15:53