Thread Closed 
it's you and me against the world
29 Jan 2012, 20:40
  • Nu avea cum sa ii considere o povara din moment ce el ii chemase sa stea acolo. Conacul Wildrig nu avea istoria Casei Cumplite,insa era la fel de spatios si era condus de persoane asemanatoare cu acelea care locuisera in Casa. Credea ca lui Bell i-ar fi placut sala de muzica si biblioteca. Defapt,totul. Inclusiv faptul ca ziua arata ca un conac desprins din povestile cu oameni bogati si fericit,iar noaptea precum castelul contelui Dracula. Ceea ce uneori il ajuta nespus,mai ales cand isi dorea sa tina vizitatorii nepoftiti departe.

'' Stii,tu si Nate ati venit in viata mea cand aveam nevoie. Ii aveam pe Natalie si pe tata,dar aveam nevoie de o prezenta tanara.De niste copii. Sunteti unul din cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat vreodata.''

In Bell vedea o tanara puternica,demna de respect,demna de a fi mandra de realizarile sale. Nathan era un tanar sensibil dar deloc influentabil,ceea ce reprezenta o calitate enorma,mai ales in ochii lui. Ii invidia pe parintii lor. Avusesera cei mai buni copii. ''Stiu ca voi avea un fiu. Stiu cum va arata si cum il va chema.Am avut o previziune. Dar nu pot spune ca voi doi nu sunteti ai mei,intr-un fel... Si cat de fericit era din aceasta cauza!

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: it's you and me against the world - by Kurt F. Malfoy - 29 Jan 2012, 20:40