Papusa de portelan
|
31 Jan 2012, 22:49
|||
|
|||
Soimitei ii placea sa asculte ce aveau de spus cei din jururl ei . Se bucura sa auda ca Splendorei ii placeau Potiunile . Desigur , ea se pricepea cat sa i-a un "Acceptabil" dar nu ca s-ar da in vant dupa materia respectiva . Frumos . Isi duse mana dupa gat , scarpinandu-se timid . Probabil blondina observase ca Agnes se scarpina de ceva timp . Oare era de vina vinul ? Posibil . Vre-o alergie .
Aa .. nu cred . Nu-ti fa griji . Probabil e doar ceva temporar . Spuse scarpinandu-si din nou obrazul , dupa care fruntea si apoi urmand sa-si scarpine incheietura . Intr-o clipita , pe fata ei aparura niste puncte rosii . O fi de vina vinul ? O intreba aceasta pe Splendora . Desigur , fata nu avea de unde sa stie . Doar nu locuisera in aceeasi casa sau ceva asemanator. Abia se cunoscusera . Se ridica de la masa , privindu-si mirata mainile cu buline rosii... nu o mai patise pana atunci . Se abtinusa nu se scarpine dupa care .. pufni . Avea tendinta de a se tavali pe jos . Numai sa scape de mancarimi , dar viperina fiind de fata ..nu ar fi acceptat sa se faca de ras in fata ei . Asa ca apuca incerca sa gaseasca apa , intr-unul din paharele de pe masa. ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Papusa de portelan - by Splendora Cromwell - 25 Dec 2011, 00:55
RE: Papusa de portelan - by Agnes Marie Lovel - 28 Dec 2011, 15:42
RE: Papusa de portelan - by Splendora Cromwell - 29 Dec 2011, 04:51
RE: Papusa de portelan - by Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011, 11:17
RE: Papusa de portelan - by Splendora Cromwell - 31 Dec 2011, 04:41
RE: Papusa de portelan - by Agnes Marie Lovel - 31 Dec 2011, 13:23
RE: Papusa de portelan - by Splendora Cromwell - 30 Jan 2012, 05:23
RE: Papusa de portelan - by Agnes Marie Lovel - 30 Jan 2012, 22:40