|
Admitere 2012
|
|
09 Feb 2012, 22:34
|||
|
|||
|
Pai da de exemplu eu sunt la profil de Contabilitate-Comert
)..si fac din toate cate putin,si din pacate dau bac-ul din mate.Dar si eu ca si Isa dau Cambridge-ul in a11a si Ecdl il dau cred ca anul asta sau anul viitor,pentru ca sa scap si de bac-ul de la informatica )Si Odette ..mate-info e profil foarte bun,si daca ai inclinatie spre matematica ...iti urez succes sa ajungi acolo> <..si cum zice Isa filo-engleza e un profil lejer,dar si acolo se face multa engleza..si e mult de citit la romana din cate stiu )..dar mie mi se pare un profil ok ..si oricum fiecare dupa cum vrea si ii se potriveste.Eu am vrut de la inceput sa fiu pe ceva cu contabilitate..si matematica,dar nu vrusesem la mate-info pentru ca e prea greu..si mnah..nu`s foarte stralucita la mate
I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| 2012 Bye - Welcome 2013 | Irine Wagner | 8 | 2,976 |
05 Jan 2013, 11:41 Last Post: Ada McNair |
|
| Admitere 2010 | Lyra Dust | 56 | 14,838 |
13 Jun 2011, 20:59 Last Post: Isabella River |
|
| 2012-Schimbarea polilor magnetici | Iseult Cromwell | 15 | 4,850 |
06 Jun 2009, 20:14 Last Post: Ginny Anne Alden |
|

)..si fac din toate cate putin,si din pacate dau bac-ul din mate.Dar si eu ca si Isa dau Cambridge-ul in a11a si Ecdl il dau cred ca anul asta sau anul viitor,pentru ca sa scap si de bac-ul de la informatica
..mate-info e profil foarte bun,si daca ai inclinatie spre matematica ...iti urez succes sa ajungi acolo>
<..si cum zice Isa filo-engleza e un profil lejer,dar si acolo se face multa engleza..si e mult de citit la romana din cate stiu
..si oricum fiecare dupa cum vrea si ii se potriveste.Eu am vrut de la inceput sa fiu pe ceva cu contabilitate..si matematica,dar nu vrusesem la mate-info pentru ca e prea greu..si mnah..nu`s foarte stralucita la mate
.![[Image: T88yFgi.gif]](http://i.imgur.com/T88yFgi.gif)