A magical place
|
14 Feb 2012, 20:42
|||
|
|||
Cercetasa se uita cu o spranceana ridicata la viperina care se parea ca ii se crede superioara,desi era cu mult mai jos si la capacitatea vrajilor si mentala.Se calma si zise o vraja in gand de 3 ori si nodurile se desfacura usor de pe corpul ei fragil si suplu.Se ridica in 2 picioare aranjandu-si roba,si zise multumesc tatalui ei in gand pentru vrajile de scapare care o invatase.Nu se stia niciodata cand iti trebuiau..apoi se uita la viperina si Devorator si zise:
-Nu am mintea cat un bob de mazare,micuta viperina.Daca tu esti la viperini,nu inseamna ca imi esti superioara.Atata timp cat vrajile tale minuscule nu prea au efecte la mine,te rog sa iti reiei gradu de inferioritate..zise aceasta cu un zambet larg pe fata. Apoi auzii vorbele Devoratorului: -A, sa inteleg ca micutul tau bob de mazare nu ti-a spus chiar tot. Ar trebui sa o intrebi pe ea. Aylee se uita la ea cu nedumerire asteptand un raspuns. -Nu am de ce sa dau explicatii unei....viperine.E viata mea si nu o intereseaza pe ea. Apoi isi atinti privirea catre Devorator si zise: -Cat despre gura ta mare si sparta,nu cred ca vrei sa auda seful tau.Asa ca ai face bine sa taci si sa-ti vezi de treaba ta. -Micuta Potter,crezi ca,cu vorbele tale ma induiosezi?Atunci sa lasam la o parte acel mic-mare secret si sa trecem la altceva.Pana la urma de ce parte esti? Iar cercetasa se uita la el si zise: -Sunt de partea favorabila mie,da-ti seama singur. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|