|
Admitere 2012
|
|
14 Feb 2012, 20:56
|||
|
|||
|
Eh da si eu sunt boboaca
) cum se zice,si sunt la profil contabilitate-comert,si pot sa zic ca mi se potriveste.Prima data vroiam si eu la filologie,dar apoi am zis ca vreau si matematica la bac ca,asa am toate usile deschise la facultati.Fac si engleza si de toate,si dau bacul din engleza informatica economie matematica romana si inca ceva )Da nu stiu sigur ce .Ma rog,la matematica am avut nota 7 in examen si la romana 8,50..deci mia iesit media 8,55 cu aia de pe ani si etc, dar am avut medie destul de buna tinand cont de ceilalti care or avut niste medii praf .Asa ca cei care sunt pe a8a,ascultati si de sfaturile celorlalti si apoi calculati unde va e mai bine si acolo sa mergeti.SUCCES!> <
I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| 2012 Bye - Welcome 2013 | Irine Wagner | 8 | 2,982 |
05 Jan 2013, 11:41 Last Post: Ada McNair |
|
| Admitere 2010 | Lyra Dust | 56 | 14,869 |
13 Jun 2011, 20:59 Last Post: Isabella River |
|
| 2012-Schimbarea polilor magnetici | Iseult Cromwell | 15 | 4,855 |
06 Jun 2009, 20:14 Last Post: Ginny Anne Alden |
|

)
cum se zice,si sunt la profil contabilitate-comert,si pot sa zic ca mi se potriveste.Prima data vroiam si eu la filologie,dar apoi am zis ca vreau si matematica la bac ca,asa am toate usile deschise la facultati.Fac si engleza si de toate,si dau bacul din engleza informatica economie matematica romana si inca ceva
.Ma rog,la matematica am avut nota 7 in examen si la romana 8,50..deci mia iesit media 8,55 cu aia de pe ani si etc, dar am avut medie destul de buna tinand cont de ceilalti care or avut niste medii praf
si acolo sa mergeti.SUCCES!>
.![[Image: T88yFgi.gif]](http://i.imgur.com/T88yFgi.gif)