Take It Slow
16 Feb 2012, 19:59
  • Lexie ridica o spranceana, privind-o sceptica pe Mina. Poate ca era adevarat ce spunea, insa pentru viperina suna ca o minciuna nu prea bien spusa. Oricum, isi zambi, fiind putin amuzata si bine dispusa de caracterul deschis al Adultei. Ii auzi intrebarea, gandindu-se putin inainte sa ii raspunda. Se hotari sa ii spuna adevarul.

"Ei binem nu am reusit sa dorm, asa ca am iesit din Pivnita Viperinilor si te-am vazut. Apoi te-am urmarit pana aici," spuse viperina, ridicand din umeri cu un aer nonsalant.

Se incrunta usor, incercand sa nu se gandeasca la faptul ca sunase cam stupid ceea ce spuse. Isi dadu ochii peste cap, alungand acel gand. O privi pe Mina, cu un aer usor distant, specific ei. Nu ii placea prea mult sa discute cu strainii, asa ca avea obiceiul sa se inchida in sine in prezenta lor.

"Si cum de ai ales fix acest loc de relaxare?" intreba fata, ridicand din sprancene si zambind putin smecher la gadul ca poate tocmai o prinsese "cu mata-n sac".

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Take It Slow - by Christianne Floreine du Val - 12 Feb 2012, 14:14
RE: Take It Slow - by Lexie Stryder - 12 Feb 2012, 16:13
RE: Take It Slow - by Lexie Stryder - 12 Feb 2012, 19:02
RE: Take It Slow - by Lexie Stryder - 14 Feb 2012, 22:14
RE: Take It Slow - by Lexie Stryder - 16 Feb 2012, 19:59