The trials of life (I)
|
20 Feb 2012, 22:59
|||
|
|||
“Si de ce anume i-ai ales pe ei doi???” Intreba Katherine si de data asta ii raspunse Ryan, unde fata avea impresia ca acesta adormise pe intreaga perioada a intalnirii.
“Pierce a fost aleasa pentru inteligenta ei si de faptul ca ea ar reusi cu adevarat sa te faca sa iti vezi de treaba, aumandu-ne faptul ca tu nu ai face nici atat. De asemenea eu pot sa reprezint masculinul Yang care tie iti lipseste. Desi nici unul din noi nu este lenes, eu am fost ales datorita experientei mele in domeniu si faptul ca as stii realitatea din spatele probelor tale,” isi intinse gatul dintr-o aprte in alta, auzindu-se cateva troznituri in jurul lor. Katherine nu se uita prea mult la ei, prea ocupata ca sa-si imagineze cat mai bine care ar fii cea mai buna alegere pe care sa o faca. Pierce ar fii geniala ca vindecator avand in vedere ca aceste proble sigur continueau lupte sau situatii periculoase, dar ea insasi era destul de priceputa la acest lucru, asa ca era inutil sa o aleaga. Ryan putea sa faca cele mai bune strategii si planuri, insa parea o persoana groaznica sa lucreze alaturi de ea, atat in probe, dar si mai departe daca avea sa fie aleasa in aceasta slujba. Ultimul lucru de care avea nevoie era sa fie demotivata. Dar daca alegerea apartinea de partea ei.... ![]() ![]() “We Slytherins are brave, yes, but not stupid. For instance, given the choice, we will always choose to save our own necks.” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|