Thread Closed 
Dezbatere elevi (III) Partea A
25 Feb 2012, 20:44
  • Mai exact , Tom Riddle . Baiatul aparent normal care a ajuns mai tarziu sa fie Lordul Intunecat. Cred ca am citit de mai multe ori cartile HP ca sa imi dau seama de personalitatea lui Voldemort . Tin minte cand am vazut filmul Harry Potter si Piatra Filozofala .. chiar ma intrebam cine este el (Voldemort) si de ce arata asa , dar pe parcursul cartilor si al filmelor am inteles cum sta treaba.
    Se pare ca Voldemor a avut ceva obstacole de depasit pentru a ajunge unde este acum . Ca de exemplu Parintii lui Harry . A trebuit sa ii omoare ca sa ajunga la el , si in final , ce ? Nu a reusit sa-l ucida din cauza mamei lui Harry , Lily , care si-a apart copilul pana la moarte . Tatal lui a murit fiind ucis tot de Tom , si foarte multi altii. A omorit pana a ajuns sa arate asa cum e acum .
    Voldemort si-a adunat adepti , si-a creat o armata astfel incat echilibrul dintre bine si rau sa fie creat . Cu siguranta erau multi care credeau in Voldemort desi nu vroiau sa arate asta , iar el era mandru de faptul acesta , dar ura din tot adinsul faprul ca nu reusise sa-l ucida pe Harry Potter . Interesant.

In final Voldemort a ajuns sa mai distruga cateva familii , vieti . A ajjuns sa distruga castelul , si sa il intalneasca pentru ultima oara pe Potter Thinking Din cate stim , nu a reusit . Nici macar cu o armata , fiindca Dumbledore a stiut ce face , iar Harry si-a dat seama ca pana la urma nu trebuie sa se lase ucis de Voldemort , ci ca-l poate ucide . Cu toate acestea Voldemort a pierdut totul , TOTUL fiindca nu stia ce este aia iubire , pe cand Harry stia .

Sper ca nu am gresit ceva sau ca am spus ceva ce nu are legatura cu subiectul :-s

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Dezbatere elevi (III) Partea A - by Agnes Marie Lovel - 25 Feb 2012, 20:44

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dezbatere elevi (V) Isabella River 4 2,252 27 Oct 2012, 21:17