|
01 Mar 2012, 21:10
|
|
Michael Stark
|
RP Posts: 204
Casa: Niciuna
Galeoni: 780
|
|
- Jake zambi auzindu-i intrebarea. "De cand ma stiu," spuse el, simplu. "Cand eram mic, mama obisnuia sa imi citeasca inainte de culcare povestile Bardului Beetle. Si de atunci stiu ca mereu adoram sa cites."
Nu isi amintea altceva, Stia ca mereu avusese o pasiune pentru orice fel de carte. Isi ridica privire spre Julieta, zambind ciudat.
"Dar tu?" intreba. "Si de ce iti plac cartile cu Magie Neagra?"
Era foarte curios sa afla raspunsul la ultima intrebare. De la inceput ise paruse ciudat ca unei cercetase sa ii placa Magia Neagra, chiar daca nu o practica, lasand la o parte faptul ca Julieta era o cecetasa atat de tipica.
Isi dadu ochii peste cap la acest gand si o privi, asteptandu-i raspunsul.
Stia ca nu prea se intelegeau casele lor, insa mereu vazuse chestia asta ca pe ceva cu doua taisuri. Pe de o parte, nici el nu prea suporta unele chestii ale cercetasilor, insa nici nu voia sa isi piarda timpul luandu-i peste picior sau facand glume pe seama lor sau orice altceva care lui i se parea de prost gust.
Bine , poate ca nu ar fi refuzat daca i-ar oferi o asemenea oferta vreunul dintre prietenii lui, sa o faca ca pe ceva amuzant, impreuna. Nu era el chiar atat de "nun-viperin".
I look so good I might die
Give me a scotch. I'm starving.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|