|
something is going ot happen.
|
01 Mar 2012, 22:41
|
|
Isolde du Maurier
|
RP Posts: 737
Casa: Viperini
Galeoni: 3370
Animal: Sarpe neveninos - "Ginger"
Slujba: Profesor "Grija fata de Creaturile Magice"
|
|
- Ofta scurt, apoi se uita la el, gandindu-se la trecutul ei, imaginile derulandu-i-se in minte ca un film al Incuiatilor.
"Nu trebuie sa-ti faci griji, imi place sa vorbesc despre mine."
Se uita in jos, unghiile sale pentru prima oara dupa mult timp ingrijite, si trase aer in piept.
"Am sange semi-pur, mama mea a fost Incuiata. Am crescut cu balet, asta pana la Hogwarts, unde am fost sortata la Viperini. Tatal meu probabil ar fi fost mandru, insa el a murit cand eu aveam 5 ani. Ma rog, nu ca ar fi invatat la Hogwarts, el a fost la Durmstrang, si era de origine germana, si stii tu, cei de acolo nu accepta decat sangele pur, si de aceea am fost nevoita sa raman aici."
Se opri, incercand sa-si faca curaj pentru partea mai grea. Inspira lung, iar apoi cand vorbi, scoase un oftat vag perceptibil:
"Dupa ce am absolvit, am lucrat putin la teatrul vrajitorul, pe post de balerina, iar apoi la Hogwarts,ca infirmiera. In final, acum sunt profesoara, predau Cursurile de Vajthat. Si, de cateva zile, sunt logodita. "
Pleca privirea, uitandu-se tulburata la pliculetul de ceai care ramasese in cana.
THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|