there's always a little knowledge behind every 'i don't know'
|
03 Mar 2012, 11:44
|||
|
|||
Daduse din umeri. Pana si ea era confuza, nu stia cum de ajunsese acea carte in mainile sale. Adevarul era ca o deruta si mai mult faptul ca nu se afla in Sectorul Interzis, ci in zona obisnuita a bibliotecii. Nu putea sa nu se gandeasca intruna de ce tocmai cand ajunsese ea acolo cartea cazuse in fata sa, de parca a fost facut acest gest anume. Daca .. cineva voia ca acea carte sa ajunga la ea, daca erau ascunse secrete groaznice in ea pe care trebuia sa le afle? Brusc revenise la realitate si isi daduse ochii peste cap. Cum avea sa stie despre ce era vorba daca nici macar nu o deschise? Agness era la fel de confuza ca si ea. Nu putea inca .. era o anume forta care o facea sa se teama. Inchise ochii alungandu-si gandurile rele, apoi si-i deschise spunandu-i celeilalte Soimence:
"Habar nu am. Nici ce e , dar mai cum am dat de ea. Pur si simplu a cazut din raft cand am ajuns in dreptul sau. De parca cineva a impins-o .. Desi nu poate fi asa." Incepea sa o doara capul. Mereu era asa cand gandea mult prea intens. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Library-Knowledge Source | Alma Rodriguez | 3 | 1,360 |
01 Feb 2011, 02:35 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |