Thread Closed 
confessing secrets and buried lies
12 Mar 2012, 18:26 (This post was last modified: 12 Mar 2012, 22:28 by Ivy Thibault.)
  • Ivy le intampina emotionata pe Isabella si Lexie. Acum venise momentul adevarului. Trebuia sa le spuna acum despre ce era vorba. Chiar voia sa afle o data parerea lor, sa nu se mai culce seara, cu gandul ca poate ele nu erau de acord.
    "Fetelor, v-am chemat aici ca sa va spun ceva." marturisi viperina din prima, trecand direct la subiect.
    Le studie pe cele doua prietene cele mai bune ale ei si se intreba ce vazuse Jake la ea, cand ele erau de o mie de ori mai dragute. Lexie avea parul saten si o barbie ascutita, cu pometii inalti si niste ochi care aminteau de o pisica, de un albastru frumos. Isabella avea si ea parul saten, dar cateva nuante mai inchis, cu niste ochi albastri magici si un zambet fermecator, caruia nu ii puteai rezista.

Viperina inspira adanc.
    "Am intalnit pe cineva." spuse ea dintr-odata. Nu le lasa pe niciuna sa spuna nimic, ci continua pana nu isi pierdea curajul. "Il cheama Jake, e viperin si e cel mai dragut baiat pe care l-am intalnit vreodata."
    Ivy isi musca buza inferioara si le privi pe cele doua fete, curioasa de reactia lor. Ok, poate ca trecuse prea repede la subiect. Nu se pricepea la chestiile astea. Pur si simplu suspansul era prea mare.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: confessing secrets and buried lies - by Ivy Thibault - 12 Mar 2012, 18:26

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  For it begins to uncover secrets Ema Snow 24 5,948 05 Aug 2012, 19:44
Last Post: Ema Snow