|
Your words are the sweetest poetry
|
12 Mar 2012, 21:19
|
|
Matt I. River
|
RP Posts: 158
Casa: Niciuna
Galeoni: 2160
Animal: Labrador Retriever Auriu - Rusty
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
- Matt se lasa tras de Isabella afara din Biblioteca, dar nu avea de gand sa renunte cu una cu doua. Chiar daca Isabella spunea adevarul si doar cauta ceva cu care sa isi ocupe timpul inainte de culcare, nu ar fi putut sa vina si sa se uite dupa o carte a doua zi ? Baiatul era hotarat sa afle ce se petrecea cu adevarat. Mai imprtant, spera ca memoria nu il va lasa chiar acum. Abia daca vazuse unde se afla raftul unde viperina asezase cartea.
Cateva minute mai tarziu erau in camera de zi a viperinilor, Isabella inca mergand in fata si incercand parca sa il indeparteze pe Matt cat mai mult de acel loc. Acesta se opri brusc, si la fel facu si iubita lui.
"- Ok, vrei te rog frumos sa imi explici ce a fost asta ? Nu ai scos un cuvant tot drumul iar in Biblioteca te-ai comportat foarte ciudat. Nu imi spui ceva, Issie, si nu imi pace asta."
La fel ca si prima oara, tonul lui Matt nu era unul rauvoitor, ci mai mult ingrjorat si speriat. Spera ca macar de data aceasta Isabella sa ii dea o explicatie buna. Ce putea fi atat de important incat sa o faca sa ascunda totul si sa riste sa fie prinsa in Sectorul Interzis la ora aceea ?
Poate ca.. Dar nu, nici gand. Lui Matt ii trecuse prin minte ceva ingrozitor. Spera din tot sufletul sa se insele. Caci altfel.. cei doi se aflau intr-o mare dilema.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Your words are the sweetest poetry - by Matt I. River - 12 Mar 2012, 21:19
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|