Lacul inghetzat
|
29 Mar 2008, 19:59
|||
|
|||
Shayera trecu val-vartej pe langa Draco, intrand si tarand-o pe Adyna dupa ea...Fetele se blocara odata ce-l vazura pe Ronald facandu-le cu manuta in mod tragic.
"Mda...altii vor sa-mi planga de mila -_-" zise el oftand cu modestie... "De fapt, eu am venit ca sa te sfatuiesc sa nu te mai pui cu viperinii :8-|: " spuse Shayera dura. "Si eu am venit dupa ea " zambi Adyna inocent. "Data viitoare cand vreun cercetas are de gand sa faca ce-ai facut tu, am sa-l avertizez ^_^" In clipa aceea, Julia ii trase o palma zdravana lui Harry, care se inrosi si sari enervat: "CINE TE CREZI?!" "Paai... te-am avertizat, cum a zis ea ^_^ stii ca te pui mereu in gura cu Malfoy... poate ajungi si tu ca Ron ^_^ multumeste-mi." "Ghh... :|: de fapt el e certaretul." De dupa usa se auzi glasul ironic al lui Draco: "Te-am auzit, Potter..." Harry facu pasi inspre usa... "Ahaa, asta n-a plecat inca?... Vaaai de el " zise Harry iesind pe usa si inchizand-o... OOC: lol ![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lacul de sticla | Agnes Marie Lovel | 16 | 3,483 |
05 Jan 2012, 20:19 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Lacul blestemat- asa credeam eu! | John Weasley | 1 | 1,190 |
03 Jan 2009, 19:23 Last Post: Ginny Malfoy |