Thread Closed 
Your words are the sweetest poetry
21 Mar 2012, 21:34
  • Matt ramase nemiscat in timp ce viperina se invartea intr-un cerc mare in jurul lui. Incerca sa o priveasca cu coada ochiului, astfel incat sa nu il ia pe nepregatite. Bagheta o tinea in mana dreapta, incordata si pregatita pentru ce era mai rau. Daca Isabella nu avea sa ii asculte rugamintea..

"- Intrebarea mea inca ramane. Ce anume se gaseste in acele pagini, atat de important incat nu imi poti arata mie. Mie !" repeta viperinul ultimul cuvant, ridicand tonul putin.

Insa raspunsul Isabellei nu veni nci de aceasta data. Matt simtea cum ceva mai grav decat ingrijorarea pune stapanire pe el. Gandirea incepea sa ii fie intunecata de furie, gandindu-se la ce va fi fortata sa faca in curand. Se intoarse spre Isabella, iar aceasta se opri, la cativa metri distanta de el.
    Cum au ajuns in acea pozitie ? Cu cateva ore in urma radea si erau fericiti, ascunsi de ochii celorlalti, undeva pe domeniile castelului. Iar acum erau fata in fata, ambii avand baghetele scoase si pregatiti sa se atace reciproc.

"- In cazul acesta, avem o problema. Intamplarea face sa stiu deja ce este in acea carte. Inainte sa ajungi, am rasfoit-o putin."

Desi nu ii putea vedea fata, Matt era sigur ca inima Isabellei se stranse la auzul cuvintelor sale. Avea si de ce.

"- Te rog sa imi dai cartea."

Isabella isi stranse pelerina mai bine in jurul ei, in timp ce Matt ridica bagheta si o lumina rosie aparu in varful acesteia. Jetul de lumina o rata pe Isabella, care se arunca in spatele unui raft. Matt era ingrozit de ceea ce tocmai facuse. Dar daca acea carte ar fi ajuns pe mainile cui nu trebuie, nimic bun nu ar fi putut iesi..

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Your words are the sweetest poetry - by Matt I. River - 21 Mar 2012, 21:34