Thread Closed 
save your breath, light another cigarette
24 Mar 2012, 10:09
  • Se trezi uitandu-se in sus, spre camera in care palpaise lumina verde. Isi simtea trupul amortit. Isi duse mana la cap, gasind sangele cald care ii naclaia parul. Nici nu era de mirare ca nu reusea sa gandeasca prea limpede.

- Habar n-am unde suntem , ofta ea. Nici n-am de unde sa stiu.

Isi plimba privirea prin jur, incercand sa-si dea seama pe unde mai nimerise, si gasi un biletel in apropiere de ea. Il lua si il desfacu cu degetele tremurande, apoi i-l arata Julietei.

Vreti sa mai iesiti in viata de aici? Luati-o tot inainte si sa nu va uitati cumva inapoi.

Biletelul nu avea nici conturul craniului, si nici pete de sange. Cercetasa se uita prin jur, nerabdatoare sa gaseasca calea de iesire. Insa se parea ca incaperea nu avea nicio usa, nicio iesire... doar patru pereti care le tineau captive.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: save your breath, light another cigarette - by Desiree Rose Goth - 24 Mar 2012, 10:09