|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 1.67 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
happiness is nothing unless shared
|
28 Mar 2012, 14:01
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O privi putin agitat fiindca nu facuse nimic bine in ultima vreme. Inafara de relatia cu India nimic bun nu venise in viata lui. Ii era rusine sa isi exprime temerile si ingrijorarile insa daca ea intrebase,ar fi fost ciudat sa nu raspunda mai ales ca Ivy era sfatuitorul,era pastratorul secretelor. Mereu fusese,mereu avea sa fie. Nu avea nici in el atata incredere cat avea in ea si ii multumea in fiecare seara Cerului si lui Merlin ca o trimise in viata lui,pentru a face totul mai usor. Absolut totul.
'' Deathly Hallows nu mai exista. Nu am putut sa ne ridicam peste Devoratori,toti ne-au luat ca pe o gluma proasta. De aceea am decis sa ramanem Intunecati dar sa reusim totusi sa ne impunem in cadrul Devoratorilor. Asta nu inseamna ca vin si la sedintele comune.''
Nu ii prea placea sa isi aduca aminte de Devoratori si de problemele pe care le avusese cu acestia. Ii aducea aminte de divortul de Natalie,de faptul ca ea pierduse copilul si de vina care ii atarna acum pe umeri. El era cel pe care toti il numeau vinovat si viata fiului sau se pierduse din cauza ca daduse cu piciorul la tot. Renuntase la familie,la slujba de la Hogwarts,aproape ca renuntase chiar si la viata,in mijlocul unui moment mai tensionat. Din fericire insa nu facuse nici o prostie prea mare,care sa ii aduca moartea,desi si-ar fi dorit.
'' Si ma intalnesc cu India. Cred ca ai aflat. Dar tu?''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: happiness is nothing unless shared - by Kurt F. Malfoy - 28 Mar 2012, 14:01
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|