- Cand o observa pe India nu putu sa nu traga cea mai frumoasa injuratura in adancul gandurilor apoi se intoarse incet si o privi pe intrusa ca si cum i-ar fi ordonat sa se care.Adevarul era ca nici nu stia cine naiba era. Ridica dintr-o spranceana,intreband-o practic ce vroia de la el iar individa se facu mica si incepu sa se indeparteze,bombanind ceva despre faptul ca ar fi crezut ca lui Carsten i-ar fi placut serviciile ei.
Te rog sa nu pomenesti de felul in care arat. Nu e cea mai buna zi a mea,jur.''
Isi aminti de felul in care reactionase Ivy cand ajunsesera fata in fata. Din politete nu ii spusese probabil ca arata ca unul ca murise si inviase de zece ori. Stia ca in mai putin de 15 ani sa fie desfigurat din cauza alcoolului dar nu putea sa nu se lase de obiceiul de a tine cate un toast...si apoi inca unul..dand paharul pana la fund,cerand inca un rand..si inca unul. India probabil se obisnuise sa il vada proaspat,fericit si extrem de prezentabil insa la lasarea serii,gatul si buzele se uscau iar el ardea cate o tigara ce trebuia sa fie stinsa de bauturi spirtoase.
'' Dar tu ce cauti aici,domnita? Ca surioara stiu de ce : e partenera mea de pahar.Deci?''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|