|
primul sarut de langa lac
|
|
04 Apr 2008, 14:45
|||
|
|||
|
"si chiar ai face-o?"intreba Draco
"poate da...poate nu..." "......." "sigur ca nu as face-o....nu sunt ca si celelalte....nu sunt barfitoare....pot sa tin un secret"spuse Shayera indicnata Shayera facu acelasi lucru care il facu si cu Dayana....se intoarse atat de tare si repede incat il atinse pe Draco.Ea se puse pe malul lacului si se ghemui acolo. "esti trista...stiu cum e"se auzi o voce de baiat in spatele ei...Dar Shayera nu spuse nimic....nici nu se uita in spate Din seara trecuta ura baietii "simti ca nu mai ai nici un rost in viata"se mai auzi odata vocea...doar ca acuma se aseza langa ea si ii puse mana pe umar. Shayera privi in apa lacului unde vazuse reflectia lui Cedric. "Cedric!"spuse Shayera imbartisandul"iti multumesc pentru consolare...dar...nu cred ca simti ce simt eu acuma" "ba bine ca nu...stiu cum te simti" "si de unde sti,ma rog"spuse Shayera cu o privire vicleana "pai....mam simtit asa cand mia murit cainele" Shayera pufni in ras. "vezi...nu esti asa de supi...ai ras...." "asta fiindca mai facut tu sa rad"spuse Shayera artagoasa...in joaca "sa vedem daca mai razi...."propone Cedric Cedric si Shayera se priveau ochi in ochi.Cedric incepu sa dea din cap...ca si o pisica.Shayera pufni din nou in ras.... "Cedric!!!spuse ea impingandul in joaca "ce e?" "ai trisat din nou" "pai....te-am facut sa razi...si asta e bine"spuse Cedric cu un zambet bland Cedric se apropie de Shayera si spuse: "leapsa!!!" "Cedric!!!nu mai sunt copil....nu mai joc leapsa"spuse Shayera apropiinduse de el "ai dreptate...."accepta Cedric "leapsa!!!"spuse Shayera care se apropie de el tocmai sa io dea inapoi Cedric incepu sa fuga dupa Shayera pentru ai da din nou leapsa.Shayera nu mai plangea. Doar ca din greseala,dadu peste Draco,care se uita ulut....Shayera,adineauri plangea...si acuma rade?si se joaca leapsa cu Cedric?...se intre el. occ.fara imaginatie Va adoricesc ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 6,551 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
| Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 6,632 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|