|
09 Apr 2012, 18:32
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Isi infrana zambetul, insa colturile buzelor tot i se ridicara putin. Stiuse de cand citise articolul din Profetul Zilei ca Ainsley nu va avea puterea sa refuze sa bea Polipotiunea. O cunoscuse mult prea bine in timpul ultimelor cateva luni si era constienta de faptul ca Ainsley era in stare sa se sacrifice daca stia ca asta va fi in beneficiul cuiva drag.
Poate era cam egoist din partea ei, sa se foloseasca de sentimentele lui Ainsley; insa era singura metoda pe care o gasise pentru a o face pe colega sa Cercetasa sa bea Polipotiunea fara sa fie nevoita sa foloseasca forta. Sau, in acest caz, bagheta.
- Aria nu o sa fie in Turn in seara asta; sau, cel putin , nu o sa se intoarca prea curand, spuse ea. M-am asigurat eu de asta si o sa am grija sa nu se intample ceva neprevazut cat timp tu vei fi in camera ei.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|