|
|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 3.67 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
11 Apr 2012, 11:44
|
|
William Knight
|
RP Posts: 110
Casa: Niciuna
Galeoni: 1080
Slujba: Vanzator la "Vajthat Magic"
|
|
- Incerca sa-si ascunda mainile sau sa nu se mai balbaie , insa nu era cu putinta . Pana la urma de ce se comporta astfel ? Unde era Darren cel indiferent ? Oh haide ! Putea face asta . Putea sa se abtina din tremurat , sa ia o pozitie normala si sa vorbeasca clar si raspicat . Zambi oarecum vinovat cand lua inapoi trandafirul . Oricum , acela nu avea sa ramana asa curat si proaspat pentru totdeauna . Urma sa se ofileasca ...sau nu ? Erau vrajitori totusi . Tot ce era posibil .
Se departa putin de fata , dupa care o privi cu ochi mari , incruntandu-se in acelasi timp . Dar , cine-l credea a fi ? Nu era un romantic de fire , insa putea fi pentru persoana care avea sa-i fure inima , insa acum , inima lui avea si lacat , iar cheia nu era . "Ce ? Nu nu nu nu .. Am venit aici fiindca nu am putut scapa din multimea care se imbulzea sa intre , aici ." Spuse acestea gesticuland , aratand in spate si apoi in podea ."Nu am venit aici sa te seduc , domnisoara!" termina acesta uitandu-se stresat la ea .
Isi puse apoi mana pe barbie , uitandu-se la ea . Pana la urma ce fel de fata era ea ?
~ the stars are veiled~
“I spend so much time thinking about all the answers to the problem …
that I forget what the problem actually was.”
![[Image: bj98p5.gif]](http://i49.tinypic.com/bj98p5.gif) .
Innocent liars member
Kate's cloneee :3
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|