Thread Closed 
strangers think i am quiet
12 Apr 2012, 00:02
  • Se sperie cand o auzi pe Natalie . Isi indrepta privirea spre directia pe care i-o arata Nat , fiind cu inima-n dinti .
    -Peeeeeeeves ! striga aceasta miscandu-se cat putea de repede spre strigoi . Nu ar fi ezitat deloc sa-l bata ins anu vroia puncte scazute dupa tot ce facuse ca sa le castige .

Alerga cu sufletul al gura catre micul monstru , sperand ac acesta sa se sperie sau ceva . Ei bine draga Agnes . Se pare ca norocul e cu tine!
    isi spuse aceast . Peeves scapas ebagheta pe jos . Ce ferecire pe capul ei . Cand o vazu nu facu decat sa plonjeze pe podeaua tare , prinzind bagheta . si intorcandu-se cu fata spre tavan , o indrepta spre Peeves.
    -Idiotule! striga ea ridicandu-se de acolo . Se gandise mai bine . Nu avea de gand sa-l raneasca . Nu fizic . Insa ...micuta Agnes avea planuri mari .

Se intoarse spre Natalie , observand ca aceasta o privea ca si cum tocmai vazuse un film 3D in care ea , Natalie , isi rupse coastele . Hm . Ceva ciudat , insa isi trecu mana prin fata fetei , facnd-o s anu mai priveasca asa. "Hei!Pamantul catre Natalie .

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: strangers think i am quiet - by Agnes Marie Lovel - 12 Apr 2012, 00:02

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Would you please keep quiet!? Jane Rivers 14 4,434 08 Jul 2011, 10:21