sign your name across my heart
16 Apr 2012, 17:24 (This post was last modified: 16 Apr 2012, 17:25 by Vincent Thorbjörn.)
  • Varsta...punctul sensibil. Inchise ochii, numarand pana la 10, incercand sa nu rabufneasca. Stia ca risca totul. Risca toata viata ei. Oare merita? Inghitind in sec, se intoarse, privindu-l in ochi.

"De unde stiu ca pot avea incredere in tine? Nu e vorba de faptul ca omori, nu ii deranjeaza asta. Nu esti...nu esti ceea ce cauta ei."

Facu iar o pauza, incercand sa se concentreze. Nu stia daca putea sa-i spuna, daca trebuia sa ii spuna? Oare sa o faca? Daca o facea, ce se intampla, avea sa accepte totul? Ridica imperceptibil din umeri, trase aer in piept si spuse:

"O data ce te-ai apropiat de unul dintre noi, nu mai ai cale de intoarcere. Nu mai poti da inapoi, nu mai poti reveni la viata pe care o aveai inainte. Nu vreau sa faci ceva pe care sa-l regreti"

Se opri, asteptandu-i nervoasa raspunsul, de care depindea soarta ei si a familiei sale.

i just realized i haven't died this week. it's only thursday, there's still time
[Image: tumblr_mi4mrqxbwr1rjy2qyo3_250.gif] [Image: tumblr_mi4mrqxbwr1rjy2qyo4_250.gif]
~ex Ravenclaw student~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: sign your name across my heart - by Vincent Thorbjörn - 16 Apr 2012, 17:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  My heart pronounce your name , my love ... Cresseda E d'Guillaume 49 7,443 11 Dec 2011, 14:07
Last Post: Cresseda E d'Guillaume