|
there's always a little knowledge behind every 'i don't know'
|
18 Apr 2012, 15:59
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Recunoscu privirea de pe chipul lui Rosalie , fiindca si ea era la fel. Isi scarpina barbia , din cauza aerului inchis si plin de praf , dupa care se intoarse putin , privind peste umar . Nu stia exact care era planul . Insa , daca se gandea mai bine .. avea un plan gata gandit ? Era destul de ametita. In general . Insa momentul acela incerca sa se pastreze calm , si sa nu scuipe flacari .
Intr-adevar , ea ar fi putut avea si idei mai bune , insa asta se intampla mai rar . Isi drese glasul si formula o propozitie in gand. Nu,nu,nu! Se apropie de masa si ridica cartea , cu mainile ei putin rosii din cauza unei alergii , insa ce sa mai ? Nu conta asta acum. Se intoarse spre Rosalie si ii spuse:
-M-am razgandit . Stii ca Nicholas Flamel putea simti aura oricarei persoane ? Ei bine si eu simt acum ca , cartea asta contine ceva ..putred la mijloc sa spunem .. Poate ca ..cum ai spus si tu , ar trebui sa o citim.
Puse cartea pe masa si-i facu semn ,lui Rosalie , sa se apropie. Agnes era oricum o fire nu foarte increzatoare . Niciodata nu stia ce vrea , si de aceea parintii ei erau putin dezamagiti , insa intelegeau si incercau sa o ajute cu problema aceea ..minora , dupa cum o numea Agnes. Deschise cartea tocmai la mijloc. Nu ca ar fi facut-o neintentionat . Chiar acolo vroia sa ajunga , insa nu se asteptase ca o lumina puternica de culoare crem sa se ridice de acolo si..sa le inghita ? Observa cum corpul ei se deforma si ..ih ! Arata ca o turta trasa si invartita .
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Messages In This Thread |
RE: there's always a little knowledge behind every 'i don't know' - by Agnes Marie Lovel - 18 Apr 2012, 15:59
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|