Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
my favourite game
24 Apr 2012, 16:11
  • Isi dorise sa predea acea materia inca dupa ce terminase la Hogwarts,dar din cauza anumitor probleme nu tocmai dragute acest lucru nu fusese posibil. Acum insa avea slujba de la Minister si totul era in regula,pentru ca-i placea ceea ce facea,poate chiar mai mult decat orice alt lucru. Faptul ca era Clarvazator nu reprezenta un plus in viata lui,ci din contra,era o povara. Vedea lucruri pe care nu ar fi trebuit sa le stie nimeni si care ar fi distrus de cele mai multe ori intreaga Lume Vrajitoreasca. O mie de secrete,o mie de probleme. Era un jurnal pe doua picioare,fara ca cei ale caror planuri le stia sa cunoasca faptul ca exista cineva,o a treia persoana,care le-ar fi putut face rau.

'' Sunt mai uman si mai pacatos decat cred multi. Cred ca am ajuns sa tin la cei din jur,dar o fac intr-un mod mai selectiv,as spune.''

Nu accepta pe oricine in jurul lui. Defapt,singurele persoane care ii erau apropiate erau Ivy - geamana lui de suflet- urmata fiind de Lexie - cea mai buna prietena - si Othilia - femeia cu care isi impartea patul si inima. Era si Odette,desigur,insa membrii familiei nu se puneau,de obicei. Ironic si ciudat cum era singurul barbat dintr-un grup de muieri,fara a fi pe deplin homosexual. Era o realizare.

'' Iti plac jocurile?''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 26 Mar 2012, 16:10
RE: my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 20 Apr 2012, 17:35
RE: my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 23 Apr 2012, 15:41
RE: my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 24 Apr 2012, 16:11
RE: my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 02 May 2012, 19:17