---> My World <---
|
14 Apr 2008, 15:17
|||
|
|||
Boon, thanks a lot celor care mi`au tinut pumnii...
Ce am scris ieri a fost aproape ca in realitate. Am sa va povestesc si varianta reala, dar mai intai ma simt datoare sa va spun cum a fost la ascultare la mate. Ora asta am s`o povestesc pentru ca chiar mi s`au intamplat chestiile urmatoare [ ![]() BIC: Ora de mate incepe... Vine prfu` tantos cu catalogul (uoh, am mai spus cat de mult urasc eu catalogul acela?!) si il tranteste pe catedra. "Lipseste cineva?" intreaba el pe sub mustata lui stufoasa. "Nuuuu" "Ce ati avut de pregatit pentru astazi, Bogdan?" "Un exericitiu pe care ni l`ati dat dvs.!" "Aveti ceva neclar?" "Nu" raspundem noi in cor. "Bun, azi vom trece mai departe la ECUATII" zice el si scrie mare pe tabla , cu litere apasate, cuvantul ECUATII. (deja imi vine rau). "Acum scrieti: Algoritmul efectuarii unoei ecuatii: 1. Eliminarea numitorului (daca exista) 2. Desfacerea parantezelor 3. Mutarea termenilor necunoscuti intr`un membru si ceilalti in celalalt membru 4. Efectuarea calculului 5. Aflarea necunoscutei" In timp ce scriu ma gandesc k ora decurge cat de cat normal. In timp ce profu` continua cu "Bla-bla-blaul" lui despre ecuatii, eu ma uit in spate la Phillip. Aproape adoarme, saracul. "Andreea, la tabla!" zice el cu o voce stridenta si cu un mic suras in coltul gurii. Ma ridic, merg la tabla, cu o mana sterg tabla, iar cu cealalta imi trag bulza minuscula de pe mine in jos ca sa nu se excite prea tare profu` [>: )] "Ia calculeaza tu... " Scriu eu pe tabla... incep sa fac calculele.... "Ce saci mai intai?" ma intreaba profu. "Aa... calculele..." "Adik?" "Aa... bag numitorii in fractie!" Deodata toata clasa incepe sa rada. "CE FAAAACI????" racneste profu`. "Aa... introduc numitorul in fractie." ma corectez eu dandu`mi seama de perla pe care am scos`o . Colegii radeau de se kku pe ei. Si pe prof il bufnea rasu`. Pe mine nu mai zic... In fine... ma concentrez eu la ex.... Bun.... nu mai gresesc pana cand.... "CUUUM?? Andreea, cat face 3 + 8 ?" "12" Iar incep sa rada astia din spatele meu. "11, 11!" zic eu repede. Clar, azi sunt pusa pe perle mari. Nu mai fac nicio greseala pana la final. Hai k nu a fost pre` rau. Nici nota nu mi`a pus.... is Ok. Pauza : "Ai fost penala. Mai bagi mult numitorii in fractie? Trebuie sa`i bagam si noi?" Rad si eu alaturi de colegii mei. In sfarsit se indreapta ziua asta... "Andreea, vino unpic !" imi zice Phillip si imi face semn sa ies pe hol. "Ce e?" "Poftim ..." zice el timid si imi da o crenguta inflorita de visin. 'In sfarsit... Lumea si`a revenit la normal....' imi zic eu fericita si ii mangai afectuos mana. "Merci mult " "Avec pleasir, ma cherie " zice el si isi apropie fata de a mea. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Remember the world that you lost | Freyja Maegan Guðríðr | 11 | 3,803 |
30 Jan 2013, 19:52 Last Post: Freyja Maegan Guðríðr |