|
change the voices in your head
|
06 May 2012, 00:07
|
|
Mark Wilson
|
RP Posts: 69
Casa: Adult
Galeoni: 390
|
|
- Mark zâmbi nostalgic la întrebarea ei.
"Mda, locuiesc singur de când au murit părinţii mei. Asta se întâmpla când eu eram prin anul patru. Tata era campion la box. M-a învăţat şi pe mine şi am continuat antrenamentele singur după ce s-a dus."
Mark ridică privirea spre cerul înnorat, retrăind a o mia oarp amintirile lui cele mai dragi. Agnes nu îl întrerupse în mica lui pauză, probabil ştiind că va mai urma ceva.
"Niciodată nu am fost un copil sociabil. Nici măcar înainte să moară părinţii. Îmi plăcea să petrec timpul liber singur, aşa că nu m-am obosit să-mi fac prieteni. Am absolvit Hogwarts-ul, fiind la Viperini, şi am vândut casa. Mi-am cumpărat alta tot în oraşul natal pe care n-am împărţit-o cu nimeni până acum- niciun prieten, nicio prietenă. Ştii, încă nu sunt un tip prea sociabil."
Nu era sigur de ce simţise să îi spună toate astea. Era viaţa lui pe larg şi nu se putea plânge de ea pentru că i se părea destul de bună. Nu avea nevoie de mai mult şi asta era bine.
Poate că era inocenţa din vocea ei, însă simţise că trebuie să îi spună toatea astea. Aşa era corect.
Îşi drese glasul şi se uită spre ea.
"Cum adică, de partea Răului?" întrebă el.
:::Ex-Hufflepuff Student:::
~Why should I do what others say?~
Ivy's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: change the voices in your head - by Mark Wilson - 06 May 2012, 00:07
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|