there's always a little knowledge behind every 'i don't know'
12 May 2012, 14:30
  • Observa cum Rosalie statea nemiscata si incerca sa-i spuna ceva. Probabil ea era mai familiarizata cu locul acela pe cand Agnes , nu. Isi prinse piciorul in mana , incercand sa se miste. Ii era posibil, daca incerca, da. Se sprijini de perete si isi scoase bagheta , indreptand-o inspre Rosalie.
    Nu arata prea bine , ce-i drept. Patrunse in mintea ei, folosind o vraja pe care nu o mai folosise decat de doua ori pana atunci.
    "Ce se intampla?Nu te pot ajuta daca nu stiu cum. Ce vraja.."Isi dadu cateva suvite la o parte. Al naibii de par. De ce nu statea cum vroia ea? Si de ce se gandea la asta tocmai atunci? Isi plesni fruntea, concentrandu-se asupra vrajii. Nu suporta sa-si vada prietenii in percol, mai ales pe colega ei de casa..si in momentul de fata nu ii pasa de fel ca ea era Devoratoare , iar Rosalie in Ordin."Rosalie?"Incepea sa o doaara capul. Incerca sa-si maseze fruntea insa era prea incruntata ceea ce o determina sa se enerveze..Nu ca ar fi ceva nou!

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: there's always a little knowledge behind every 'i don't know' - by Agnes Marie Lovel - 12 May 2012, 14:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Library-Knowledge Source Alma Rodriguez 3 1,360 01 Feb 2011, 02:35
Last Post: Rosalie Vivienne Alden