|
14 May 2012, 18:25
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Pleca capul jos oftand scurt, incercand sa isi stapaneasca si furia care mereu o avea cand isi amintea cu scarba si dispret de acei barbati. Da, probabil trebuia sa mearga mai departe si sa uite..dar nu puteai uita asa ceva, avea sa ramana marcata pe viata cu un asemenea cosmar. Era urat, oribil tot ce i se intamplase la varsta de 15 ani dar trebuia sa treaca peste si stia asta. Insa nu stia cand avea sa prinda curaj sa uite de tot acele clipe ingrozitoare.
Isi intoarse privirea spre el, era ciudat momentul..nimanui nu i prea pasase de soarta ei pana acum, desi nu spusese asta. Nu voia sa aiba mila din partea nimanui caci acum devenise o femeie in toata firea, puternica si gata oricand sa mearga mai departe. Ofta scurt si isi indrepta privirea spre el, zambind..un zambet mai mult fortat, dar macar incercarea moarte nu are.
- Probabil ai dreptate, nu toti sunt la fel..dar de unde sunt sigura ca nu mai sunt si altii ca ei cu aceleasi intentii? Mi-as da o sansa pentru mine, dar nu am de ce..nu am motiv sa imi incep viata de la zero si cu alt sens..ar trebui sa am un motiv destul de intemeiat sa fac asta..si simt ca nu exista. Poate sau mai bine zis sigur am reusit sa indepartez lumea cu atitudinea mea, cred ca esti singurul..care mi-a vazut partea pozitiva sau mai bine zis partea cealalta pana acum. Cat despre povestea ta..cum nu e nimic? Fiecare poveste a fiecarei persoane e interesanta in modul ei dar deobicei aceea persoana nu o vede..asta nu inseamna ca nu e interesanta sau importanta pentru cei din jur. Continua ea inca cu zambetul pe buze.
Ciudat, se destainuia unui strain..desi stia ca nu e bine. Insa totusi simtea ca lui putea sa-i spuna orice, era genul acela de sentiment de incredere pe care nu-l simteai des, poate nu foarte des..dar il intalneai rar si cand il intalneai probabil vorbeai ca o moara stricata..ceea ce facea ea acum. Incepu sa rada usor, zicand:
- Scuze ca trancanesc ca o moara stricata..nu am butonul stop.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|