|
18 May 2012, 15:48
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Un fior simti pe sirea spinarii cand el i stranse mana, nu stia de ce, doar ca apoi sa-si revina la starea initiala dupa ce se departara putin.Isi puse coatele pe una din trepte, pe cea mai sus de care statea ea si i privi cu fiecare atentie miscarile baiatului. I placea vestimentatia lui..mai ales tenesi dupa care si ea murea ..mereu i placuse baieti care stiau sa se imbrace si nu le prea place sa poarte roba aceea de vrajitor pe care nici ea nu o suporta. Si acum era imbracata lejer, cu o bluza rosie, pantalonii negri si o pereche de tenesi comozi albi. Nu prea i placea sa iasa in evidenta, insa roba aceea de vrajitor o facea sa se simta incomoda si o facea sa para din anii 80, nu stia de ce..insa ea avea impresia asta.
- Isi cauta SuperMan o Superwoman, cumva? continua ea razand, ramanand cu privirea la el. Eu....eu sunt doar eu si nu trebuie sa fiu o SuperWoman ca sa vin aici, in plus nu e nimic infricosator decat stupidele acelea de pancarte cu inscriptii total neadevarate. Dar tu ce cauti pe aici? A pierdut cumva prietena ta drumul prin incapere spre iesire?continua ea razand sarcastic.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|