Thread Closed 
revealing the truth II
20 May 2012, 20:37 (This post was last modified: 20 May 2012, 20:37 by Ivy Thibault.)
  • Ivy zâmbi amuzată, uitându-se la sora ei pe sub sprâncene.
    "Nimeni nu i-a înlocuit. Am avut nişte, să le zic aşa "mame". Au murit acum câteva luni pentru că nişte cretini le-au atacat pentru a pune mâna pe mine."
    Zâmbi ironic, amintindu-şi ce li se întâmplase acelor "cretini".
    "Şi, da, am pe cineva drag. Însă nu l-am cunoscut nici la orfelinat, nici la Hogwarts," zise Ivy, amintindu-şi momentele. "Am fost la Hogsmeade şi ne-am întâlnit din greşeală, de fapt. El era în sat cu afaceri. Are o companie foarte mare de... arme magice, dacă poţi să le spui aşa. A creat tot felul de dispozitive de acest gen pentru protecţie, sau atacare. Se spune că nu a mai văzut nimeni aşa ceva de la "Weasley Bing-Bong"."
    Nu era genul ei să se laude, sau ceva de genul... Chestia era că întâlnirea cu Michael chiar fusese cel mai special moment din viaţa ei şi voia să îi dea toate detaliile lui Cally pentru a putea înţelege. Dintre toate persoanele, Cally voia să o înţeleagă cel mai mult.
    "Deci, ne-am întâlnit aşa, întâmplător. Eu am dat peste el, normal, doar mă cunoşti. Apoi ne-am dus la o Bere-Zero şi de acolo lucrurile au evoluat," continuă Ivy, încă zâmbind.
    "Michael Stark este cea mai importantă persoană din viaţa mea. Oamenii nu înţeleg, de obicei. Ei cred că mă foloseşte doar, însă ei nu-l cunosc pe adevăratul Michael Stark. Normal că nimeni nu are curajul să-mi spună în faţă, pentru că se cam tem de mine. N-am ce să fac, am reputaţie de bătăuşă..." termină Ivy ridicând din umeri. Nu îi păsa absolut deloc ce ziceau ceilalţi despre ea.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
revealing the truth II - by Isolde du Maurier - 08 Apr 2012, 16:56
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 08 Apr 2012, 17:25
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 Apr 2012, 10:09
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 19 May 2012, 14:56
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 May 2012, 20:00
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 May 2012, 20:37