When i'm angry i shout at the top of my voice
22 May 2012, 11:18
  • Incepu sa rada cand observa expresia lui Agnes, se obisnuise deja sa se tachineze unul pe altul mereu, mai ales el care i placea sa o enerveze la fiecare replica..insa chiar daca o tachina ea stia ca tine mult la ea si ar face orice pentru ea..caci era sora lui mai mica si o iubea enorm. Tusi scurt cand aceasta aduse aminte de slujba si surase scurt, zicand:

- Ah, deci nu stii? Pai deocamdata lucrez la o firma si cateva afaceri pe aici pe acolo, nu prea conteaza unde sau cum e, caci organizez diferite Congrese pentru a-mi face cat de cat o reputatie, chiar anul trecut ai fost la unul, draga mea..insa cum sa-ti aduci tu aminte. Continua el razand si dand din sprancene in sus si in jos, caci el nu voia ca ea sa stie prin ce trecuse si in ce belele se bagase, dar din fericire iesise din ele. Tin minte ca tata a facut deschiderea, iar eu am tinut un discurs la inceput.

Da, Congresul de anul trecut de la Paris fusese un succes total mai ales ca venise la el si Michael Stark care era in centrul atentiei, iar Klaus chiar daduse zilele astea peste el la Azkaban si primise o oferta destul de generoasa, insa asta nu conta acum.
    - Tata e plecat in delegatie, iar mama..mama e acasa probabil cu munca si ea, cat despre Pufii..sau cum le zici tu, banuiesc ca sunt bine..daca n-au murit deja, zise el razand vrand sa o tachineze.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - by Klaus Lovel - 22 May 2012, 11:18