Dirty business
22 May 2012, 21:52
  • Michael era un tip destul de mofturos cand venea vorba de oamenii subordonati lui. Nu ii placea sa astepte. Si mereu voia lucruri noi, si, desi nu era genul caruia sa ii fie ranit orgoliul daca nu le primea, era destul de hotarat sa le castige. Isi trecu o data mana prin par inainte sa o ia pe Ivy de brat.

Disparura cu un pocnet surd si, dupa cateva minute de usoara ameteala, se trezisera in Sanctuarul Drgonilor Romani. Locul potrivit. Ii placea focul. Il facea sa rada. Ideea in sine de ardere il facea sa rada. Ceea ce era ciudat era ca nu stia de ce. Uau.

"Dragonii sunt niste fiinte atat de infoensive,' sopti Mike in urechea lui Ivy. "Nu stiu cum de nu m-am gandit sa imi cumpar unul. Ar sta cuminte intr-un coltisor in apartament si nu ar sparge tavanul ca un dragon bun."
    Ii stranse usor mana, presand-o intre bratul lui si partea dreapta a abdomenului. O iubea pe Ivy. Se intreba cand va avea curajul necesar sa o ceara in casatorie. Multi oameni ii spuneau ca era genial (si era un geniu, fara suparare), insa Ivy il facea sa se simta atat de mic si neajutorat uneori. Isi drese glasul cand observa silueta pe care se astepta sa o vada.

"Ma bucur ca ne-ai onorat cu prezenta ta, micutule," spuse Mike pe un ton glumet, care se transforma intr-unul afectiv la cuvantul 'micut'.

I look so good I might die
[Image: knAot.gif] [Image: ordME.gif] [Image: wzOiJ.gif]
Give me a scotch. I'm starving.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Dirty business - by Klaus Lovel - 22 May 2012, 20:42
RE: Dirty business - by Ivy Thibault - 22 May 2012, 21:31
RE: Dirty business - by Michael Stark - 22 May 2012, 21:52
RE: Dirty business - by Klaus Lovel - 23 May 2012, 17:37
RE: Dirty business - by Ivy Thibault - 23 May 2012, 22:11
RE: Dirty business - by Michael Stark - 24 May 2012, 14:38