When i'm angry i shout at the top of my voice
27 May 2012, 12:07 (This post was last modified: 27 May 2012, 12:08 by Klaus Lovel.)
  • Incepu sa rada ironic tinandu-se de burta. Ea chiar credea ca el e genul sa stea cu o fata mai mult de cateva luni? Ei bine, exista o singura exceptie si aceea era Arlin..dar acum nu era vorba despre asta. Nu-i placea sa stie ca sta cu cineva, dar defapt..incepe sa nu mai tina la aceea persoana. In plus viata trebuia traita iar el asta facea, o traia din plin..chiar si prin fapte mai murdare.

- Asculta aici, mic ghem de blana roscata ce esti..continua el arcuindu-si o spranceana gesticuland cu degetul spre pieptul lui. E treaba mea cum ce cand ma despart, in plus..viata e facuta ca sa o traiesc, iar eu asta fac! continua el. Unele femei sunt bune doar de distractie, nu ma refer la Aylee..cu ea am ramas prieten si atat.

- Cat despre Arlin..ia stai, dar ce te intereseaza pe tine? Tu niciodata nu ai stat mai mult cu un tip de 2-3 luni asa ca nu te plange, in plus..acum esti cu Mark din cate stiu. Corect?

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - by Klaus Lovel - 27 May 2012, 12:07