|
in my insanity, i have long times of cruel sanity
|
30 May 2012, 16:27
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Scoase un mic icnet cand corpul ei facu contact cu zidul rece, si il privi incruntata pe Malfoy. Intrebandu-se ce avea de gand sa faca, incerca in acelasi timp sa se elibereze, insa era puterea ei amarata impotriva puterii lui uriase. Slabe sanse. Asa ca se multumi sa-l priveasca incruntata, fiind pe cale sa-si infiga ghearele in gatul lui, la fel cum facuse si cu cersetorul. Insa auzindu-l vorbind realiza ca nu era nevoie. Nu avea de gand sa o atace, ci sa ii dea o lectie.
"Unu, nu pot primi respect atata timp cat lumea stie ca sunt o sange-mal. Doi, nu pot sa nu ma gandesc la asta, atata timp cat lumea continua sa mi-o reproseze, de parca ar fi o boala. Iar trei...ei bine, se pare ca pana acum nu prea am reusit sa fac mare lucru cu acest titlu, nu? Nu pot detine un dragon, asta daca nu cumva vrea sa ajung prin Azkaban"
Incerca sa nu se mai gandeasca la asta, si realiza subit ca niciodata nu se gandise sa fie vreo regina a dragonilor. Era mai mult copilul lor, decat stapana. Cum mai spusese si inainte, un dragon nu poate fi stapanit. Nici dragonii si nici ea.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|