Thread Closed 
butterflies and hurricanes
30 May 2012, 20:30
  • O privi rece apoi isi gasi cuvintele necesare pentru a exprima exact ce simtea. Daca asa ceva era posibil. Daca nu,asta era. Macar incercase. Asa ca trase aer adanc in piept si ii spuse:

'' Sunt batran,Cally.Simt cum ma ating anii. Am riduri. Aproape imposibil de observat dar exista. Nu vreau sa imbatranesc,sa mor. Callysto,am atatea de facut pentru lumea asta. Si da,nu sunt rau. Doar un prost cu vise prea multe,cu idealuri prea marete. Am nevoie de timp pentru a le realiza si acest lucru necesita sacrificii.''

Si-ar fi vandut propriul suflet sa stie ca echilibrul dintre bine si rau avea sa existe vesnic. El nu lupta pentru el insusi ci pentru Lumea Vrajitoreasca,pentru domeniu si pentru oamenii care-l populau. Lupta pentru puri si impuri,deopotriva. Pentru elevi si adulti. Si o facea prin Magia Intunecata,pentru ca acolo fusese intotdeauna,in tabara respectiva. Acolo era locul lui. Era ca un demon ce vroia sa faca bine ingerilor si oamenilor. Nu ucidea numai de placere ci si pe aceia care i-ar fi distrus planul. Vroia sa puna capat problemei dinauntrul ei.

'' Si mi-e greu sa renunt la asta. Dar o voi face. Imi ramai datoare,jur.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
butterflies and hurricanes - by Kurt F. Malfoy - 30 May 2012, 15:43
RE: butterflies and hurricanes - by Kurt F. Malfoy - 30 May 2012, 20:30